Pleie

Gratulerer med din nye piercing

Det er mye ansvar med en piercing, den krever mye rensning og stell spesielt under grotiden, dette er ditt ansvar. Bruk kun de rensemidlene vi anbefaler deg og du er på god vei til og få en flott piercing som du kan være stolt av.

Skulle det likevel oppstå noen problemer ønsker vi at du tar kontakt med oss. Ikke vent for lenge om noe ikke er som det skal. Alle reagerer ulikt på en piercing og grotiden varierer fra person til person. Alltid forhør deg med oss før du for eksempel fjerner smykket, bruker andre produkter enn anbefalt, etc., ellers forsvinner livstidsgarantien.

Rensemidler:
Pyricept
Klorhexidin 0,5 mg
Natriunklorid 9mg/ml

Rensemidler munnhulen
Listerine
Corsodyl

Piercingen skal renses 1-2ggr daglig. Hvis du trener mye og svetter en del, kan du godt ta en extra gang. Vask hendene grundig för du starter. Husk og dusje piercingen daglig (dette gjelder ikke munnhulen). Det er viktigt at piercingen får være mest mulig i ro under grotiden. Ikke ta på den med skitne fingrer.

ØYEBRYN & Nese
Bruk Pyricept. Unngå kremer, sminke, hårspray etc. på piercingen.
GRO-TID ca 8 uker

ÖRER:
Bruk pyricept. Unngå å få væsken inn i ørekanalen da denne kan skade hørselen! Skulle dette likevel skje, skyll godt med vann eller saltvann.
GRO-TID ca 8 uker

TUNGE:
Spis masse is og isbiter for å lindre smerte og hevelse. Unngå vin, sprit, alkohol, narkotiske stoffer og sterkt kryddret mat. Unngå også ubeskyttet oralsex i grotiden. Dette gjelder de første 2 uker. Skyll godt med munnvann ca 2 ganger daglig.
GRO-TID 2 Uker

LEPPE:
Bruk pyricept og Q-tips. Husk at her kan et smykke lett irritere på tennene eller tannkjøttet under grotiden. Men dette forsvinner så fort vi skifter til kortere stav når grotiden er over.
GRO-TID 2 Uker

NAVLE:
Pass på at piercingen ikke er i press under stramme belter og bukser. Dette kan ha stor innvirkning på hvordan piercingen vil gro, er også svært ubehagelig. Når smykket er i bevegelse eller har et trykk på seg vil dette gå utover grotiden. Smykket kan også gro skjevt. Bruk Pyricept til å vaske med.
GRO-TID ca 8 uker

BRYSTVORTE:
En brystvorte kan ta lang tid for det gror, så vær nøye med rensningen. Unngå trange klær/trykk på brystene.
GRO-TID ca 8 uker

MICRODERMAL, SKINDIVER & SURFACE:
Bruk Pyricept 2 ggr daglig, unngå klorvann & solarium i 2 uker . Første uken ska du bruke plaster som du tar av når du renser.

Kom tilbake etter 3-4 uker for en gratis kontroll hos oss. Vi ser etter om alt ser bra ut og om det gror som normalt.

Lykke til!

Cecilia, Daniel, Josefin & Elisabeth